Connect Method problem - auto detect not working??

Information Regarding MobiLinc and iOS4

Re: Connect Method problem - auto detect not working??

Postby marcx5 » Tue Feb 01, 2011 10:37 pm

thanks wes. i have not replaced my isy and i only have one of them. i just did a 'download all' but it did not fix the problem. same issue. i'm very confused. it works when i select http on wireless and https on 3G (or auto connect on 3G).... but wireless doesn't work on autoconnect as it still points it to https. for the most part, i don't use it outside of the house so i can manually select https during those times... but it used to work and i have no idea what changed. if you have any other ideas, i'm willing to try it! thanks.
marcx5
 
Posts: 8
Joined: Thu Jan 20, 2011 1:37 am

Re: Connect Method problem - auto detect not working??

Postby AdminWes » Wed Feb 02, 2011 11:26 pm

I'd take a look at the router. If possible I'd try swapping it out with a different wifi router and see if that makes any difference. Based on the description of the problem the UDP packets are not making their way to MobiLinc. I'd unplug all network equipment except for the wifi router and the ISY with the iPhone connected via wifi and see if that works. If you can try a different router to eliminate your router that may help. If you still can't get it to work, I'll send over some PC software I used to help me debug UDP and we'll see what's going on.

Wes
AdminWes
Site Admin
 
Posts: 2043
Joined: Sat Feb 07, 2009 2:52 pm

Previous

Return to MobiLinc and iOS4

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron