Showing Variables in the dashboard

Post your feature suggestions and questions here!

Showing Variables in the dashboard

Postby MFBra » Mon Feb 06, 2017 3:57 am

Hi Wes,

Is it possible to present some state variables in the dashboard?

With the growing possibility of integrations, is becoming more common to have key info/status stored in some state variables, so it could be great to have It in the dashboard.

I'd use the same framework for devices, just replacing the current ability to rename On/Off strings to something like Value 0 means "xxxx", 1 means "yyyy".

Thanks in advance.


Enviado do meu iPhone usando Tapatalk
MFBra
 
Posts: 4
Joined: Sat Jul 11, 2015 9:53 pm

Re: Showing Variables in the dashboard

Postby AdminWes » Mon Feb 06, 2017 9:37 am

Hi MFBra,

Take a look at this post: http://forum.universal-devices.com/topi ... not-aware/

It's on our list, but I don't have a timeframe.

Wes
AdminWes
Site Admin
 
Posts: 2096
Joined: Sat Feb 07, 2009 2:52 pm

Re: Showing Variables in the dashboard

Postby MFBra » Tue Feb 07, 2017 2:51 am

Thanks. Didn't know that, just started using your "program" idea.


Enviado do meu iPhone usando Tapatalk
MFBra
 
Posts: 4
Joined: Sat Jul 11, 2015 9:53 pm


Return to Feature Requests and Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron