nike blazer low flyleather

Submit your new Feature Requests and Questions here!

nike blazer low flyleather

Postby 5t7c23cx » Tue Jan 04, 2022 8:49 pm

Image
Nike voegt modern comfort toe aan een klassieker uit de jaren 70 in een schoenen nike schoenen dames die de traditionele basketbalvibes vernieuwt met eersteklas demping onder de voet en een zachtere binnenkant. Met folie gestempelde details op de hiel herdenken het debuut van de schoen in 1973 en prikkelen de sneakerhead-fans.

De in Tokio woonachtige kunstenaar en beeldhouwer Mayumi Yamase, gekoppeld aan Nike voor haar kijk op de Air Force 1 Flyleather en Blazer Low Flyleather. Yamase staat bekend om haar tekeningen en nike blazer low flyleather schilderijen van samengestelde of kleuren en organische vormen, en injecteerde haar unieke esthetiek door een handgemaakt gevoel toe te voegen tot de klassieke silhouetten. Geïnspireerd door lokale parken, bevat de collectie aquarel- en rijgbeelden van organische formaties die natuurlijke elementen vertegenwoordigen.

Voor de Air Force 1 Flyleather wordt de schoen geveegd in tinten van Crimson Bliss en Signal Blue langs de bovenvoet en met vergelijkbare slagen in plaats van branding op het tonglabel, de binnenzool en het hiellipje. insertionhelp Turf Orange en Copa kleuren omringen de Blazer Low Flyleather op dezelfde manier als de Air Force 1, met beide silhouetten vergezeld van een op maat gemaakte verpakking.

Zoals de naam al doet vermoeden, komt Nike's "Toasty"-collectie op tijd voor sweaterweer, omdat het gezelligheid en warme tinten omarmt - en dat allemaal met gebruik van duurzame materialen. Gewatteerd, gerecycled textiel in "Rattan" en "Brown Kelp" vormen de zijkant de mediale zijde kiest voor een gelijkaardige benadering maar dan in “rotan” en wit. nieuwste nike schoenen Deze laterale-zij-versus-mediale-zijstijl wordt ook weerspiegeld door de suède profiel Swooshes, die ofwel in lichtbeige of oranje zijn. Om het lekker warm te houden, zijn fleece-materialen aangebracht op de inlegzool en onder de tong. Een oranje label met de tekst "TOASTY" en het "Move To Zero" Pinwheel-logo is op de binnenzool gestikt om de look af te ronden.

https://www.insertionhelp.com/
5t7c23cx
 
Posts: 3
Joined: Tue Jan 04, 2022 8:43 pm

Return to Feature Requests and Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron